Portgene Appartementen

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Noord-Beveland - Kortgene
Toekomstig aanbod

€ 780.000,- tot € 955.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
112 - 135m2
Aantal slaapkamer(s)
2

Over dit project

Kleinschalig project met slechts 18 luxe appartementen verdeeld over drie gebouwen.

18 APPARTEMENTEN MET VIJFSTERREN COMFORT
Slechts 18 appartementen telt nieuwbouwproject Portgene Appartementen aan de Botterlaan in Kortgene. En die zijn ook nog eens verdeeld over drie gebouwen met drie verdiepingen en een lift. U kiest in elk van de gebouwen uit appartementen in drie typen. Zo is er altijd een appartement dat aansluit bij uw woonwensen en voorkeur.

Alle appartementen zijn luxe afgewerkt. U heeft altijd het plezier van een buitenruimte, in de vorm van een beschut loggia terras. Inclusief een inpandige garage en extra hobbykamer op de begane grond. En wat zou u denken van het imposante uitzicht over de Delta Marine haven en in de verte het Veerse Meer?

Meer informatie

Kenmerken

Project
Portgene Appartementen
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
18 van 18 beschikbaar
Prijs
€ 780.000,- tot € 955.000,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Noord-Beveland.

Aanmelden