Groote Duynen Fase II

Noord-Beveland - Kamperland
Toekomstig aanbod

€ 362.395,- tot € 463.128,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
824 - 1245m2

Over dit project

KEUZE VILLA
Keuze tussen duin- of watervilla op eigen kavel
Keuze tussen 4-persoonsvilla (2 slaapkamers), 6-persoonsvilla (3 slaapkamers) en 8-persoonsvilla (4 slaapkamers

HET HELE JAAR VAKANTIE IN DE NATUUR
Bouwen en wonen in een natuurgebied kan in Nederland nergens meer, tenzij we de natuur zelf maken! Dat is nu precies het concept van De Groote Duynen. Geen nieuw vakantiepark, maar een echt natuurgebied waarin de verblijfsfunctie op een bijna vanzelfsprekende wijze is opgenomen. Natuur en design vloeien naadloos in elkaar over. Licht, ruimte en kwaliteit komen op deze plek tot leven. En dat op wandelafstand van het prachtige Noordzeestrand en het Veerse Meer. De Groote Duyen is 21 hectare groot en bestaat volledig uit duingebied en waterpartijen.
Compagnie Het Zoute en Aannemersbedrijf Van Der Poel slaan opnieuw de handen in elkaar, als ZP Zeeland b.v., voor deze ontwikkeling in Kamperland op het eiland Noord-Beveland.
Het landschap heeft een sterk natuurlijk karakter. Hierdoor heb je altijd het gevoel midden in de natuur te zijn. Het wordt een gevarieerd landschap, waarbij de duinsfeer de overhand heeft. Het ontwerp van het landschap en de architectuur van de woningen hangen in dit concept nauw samen. Het landschap wordt hiermee als het ware de woningen binnengehaald.
Echt, puur en ongedwongen. De ingetogen luxe versterkt dit gevoel. Hier kun je jezelf zijn en op adem komen. Met de voeten in het zand, leven op het ritme van de getijden.

BIJZONDER GELEGEN TUSSEN LAND & ZEE
De Groote Duynen ligt op een prachtige locatie in Kamperland. Zoals u kan zien op de luchtfoto hiernaast, ligt het Noordzeestrand op wandelafstand. Juist naast het domein aan de westkant, ligt het uitgestrekte natuurgebied van de Schotsman, uitgevend op het Veerse Meer. Aan de zuidkant ligt het grootschalige open poldergebied met zijn vergezichten. Kamperland staat bekend als een gastvrij dorp met veel winkeltjes en horeca. Alle nodige faciliteiten zijn hier aanwezig. Het is een plaats waar u zowel rustig kan vertoeven als sportieve dagen kan beleven. De Groote Duynen heeft een ideale ligging en is gemakkelijk bereikbaar

ZEELAND
Zeeland is onlosmakelijk verbonden met het water. Gekend om zijn historische steden en zijn brede, toegankelijke en prachtige zandstranden. Gezellig levendig, volop sportieve mogelijkheden of juist helemaal verlaten zodat u alleen het ruisen van de branding hoort. De cultuur opsnuiven, lekker voor een strandhuisje een boek lezen en genieten van de zon, het aperitief bij een beachclub bij zonsondergang, gastronomisch tafelen, in de golven duiken tot u buiten adem bent of door de najaarsstormen van je sokken geblazen worden. Het hele jaar door is het genieten in Zeeland!

NOORD BEVELAND
Het eiland Noord-Beveland is door de mens veroverd op de zee. Het unieke aan Noord-Beveland is dat het volledig omgrensd wordt door prachtige waterrecreatiegebieden: de Noordzee, de Oosterschelde en het Veerse Meer. Het dorp Kamperland, het natuurgebied de Schotsman, het ongerepte Noordzeestrand, het agrarische karakter van het eiland en de eindeloze vergezichten over polder en water geven u dat echte eilandgevoel waar u helemaal kan onthaasten. Of u nu met de kinderen een dagje gaat poedelen in het water van het Veerse Meer of de wandelschoenen aantrekt om het eiland met het wandelknooppunten netwerk te verkennen, Noord-Beveland is sowieso een fantastische plek om te vertoeven en historische plaatsen als Middelburg, Veere en Domburg liggen op een steenworp afstand.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Groote Duynen Fase II
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
6
Prijs
€ 362.395,- tot € 463.128,-
Type woningen
(Patio)Bungalow, Overig, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Noord-Beveland.

Aanmelden